sarte & enkle festkjoler

HVISK KONKURRENCE – vind valgfrit smykke

hvisk halskæde

osiris vedhæng: link | sølv 60cm kæde: link |  honeycomb halskæde: link | hoops medium øreringe: link

hvisk honeycombhvisk konkurrencehvisk pendanthvisk smykkerhvisk blogFlotte, enkle og minimalistiske smykker, til en pris som alle kan overkomme – jeg kan slet ikke stoppe med at shoppe hvisk smykker og har på det seneste bestilt lidt hjem i sølv, selvom jeg altid har været en rhodineret pige. Jeg har fået øjnene op for, hvor fint det er, at kunne mikse både rhodinerede, sølv og guld smykker sammen, uden det kommer til at se rodet ud.

Jeg har sammen med hvisk, fået lov til at udlodde et valgfrit smykke, som en af jer kan være så heldige at vinde. Det eneste I skal gøre, er at gå ind på hvisk og finde det smykke i godt kunne tænke jer, hvorefter i indsætter linket i kommentarfeltet herunder. Jeg finder den heldige vinder onsdag d. 14. september.

63 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

sarte & enkle festkjoler