VITAVIVA beauty booster

FOTOSTYLING – hvordan styler jeg billeder til House Doctor?

foto stylingJeg tænkte det kunne være lidt sjovt, at tage jer med bagom hvordan jeg egentlig styler de billeder, som jeg skyder til House Doctors hjemmeside og B2B shop. Det er således, at jeg skyder en sæson frem, så de billeder jeg skød fra januar til og med juni måned, først lige er kommet på hjemmesiden og jeg kan derfor også først nu, vise jer lidt at mit arbejde.

Når jeg styler billederne, gælder det selvfølgelig først og fremmest om, at have et kreativt sind og mindset, for at man hele tiden, kan komme op med nye ideer til styling. Dette gælder hvad end det er noget helt enkelt eller en større opsætning. Derudover er pinterest en stor hjælp! Her finder jeg virkelig meget inspiration, hvis jeg kører død i stylingen og ikke lige ved, hvordan jeg måske næmmest og pænest kan style et produkt. Foruden pinterest, bruger jeg lidt for meget tid på instagram, hvor jeg følger en del bolig instagrammere, for derefter at screenshotte deres opslag og senere hen gøre brug af lidt inspiration deraf.

Herunder kan I se lidt af mit arbejde, der ligger på hjemmesiden nu.

house doctor toilettaskehouse doctor bestik house doctor kugle house doctor lampe house doctor skål house doctor monograph

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VITAVIVA beauty booster