pæne sandaler med hæl

sund og let frokost

sund frokosthouse doctor tallerkensund salatnicolas vahe peber nicolas vahe saltgrøn salat

house doctor rustic tallerken (link) |nicolas vahé salt (link) | nicolas vahé peber (link)

Hvis I læste mit indlæg her, så giver denne lette og enkle frokost måske mening – hvis ikke, så er det en lille opfølgning på min sundere livstil. Jeg er begyndt at bruge appen Livesum, hvor man nemt kan tælle sine kalorier sammen. Man kan endda også scanne stregkoden på sine madvarer og indtaste hvor mange gram man har spist. Jeg har hurtigt fået en fornemmelse af, hvor meget de der snacks midt på dagen, kan løbe op i af kalorier. Når jeg indtaster alt jeg spiser i appen, holder jeg mig samtidig også for alle de overflødige kalorier. Igår stod min frokost på 3 spiseskeer hytteost (20 gram – 41 kcal), 1 hel avocado (170 kcal), edamame bønner (79 gram – 73 kcal) og sukkerærter (90 gram – 46 kcal). Derudover snackede jeg lidt gulerødder om eftermiddagen (240 gram – 120 kcal). 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

pæne sandaler med hæl