sig hej til Mullen

pæne sandaler med hæl

vagabond lea vagabond sandaler vagabond skoLangt om længe tror jeg, at jeg har fundet de perfekte brune sandaler med en fin højde. I husker måske jeg viste jer mine sorte high street fund, af nogle ret så fine og enkle sorte sandaler med hæl her. Sagen er egentlig den, at jeg længe har ledt efter et par brune sandaler med hæl på – sådan en rigtig fin sandal, som kan bruges til jeans, bukser, en kjole – ja altså kunne gå til alt! Jeg var så heldig at finde ovenstående sandaler fra Vagabond på boozt, og så endda på udsalg, sat ned fra 799,- til 479,- Modellen hedder Lea og kan stadig fåes i alle størrelser lige herhvis man nu er til modellen i sort i stedet, er den stadig tilbage i 39 og 40 her.

Jeg havde sandalerne på hele dagen på arbejde, da jeg blot skulle sidde og redigere billeder for Meraki på kontoret. Selvom det stadig indebar et par gåture rundt omkring og ned på vores lager, så var de virkelig behagelige at have på!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

sig hej til Mullen