off shoulder

pæne guldfavoritter

hvisk guldhvisk smykker1. ring med sten link | 2. kæde 80 cm link | 3. kæde 60 cm link | 4. bubble ring link | 5. bang pendant link
6. oh pendant link | 7. zirconia ring link | 8. cross ring link | 9. ring link | 10. hortensia ring link
11. simpel ring link | 12. triple zirconia ring link 13. wave ring link | 14. evil eye link

Som jeg måske har fortalt jeg en del gange i tidligere indlæg, så har jeg altid været lidt splittet omkring guld, sølv og rhodinerede smykker. Som lille gik jeg kun med sølv, fordi min mor mente det passede til alt og var så fint diskret. Tilbage i gymnasie tiden, gik jeg udelukkende med rhodinerede smykker og jeg følte de var det eneste, som passede til mig. Nu er jeg begyndt at hælde mere til guld og synes samtidig det passer godt til mit lyse hår og tøj. Dog bliver jeg nok altid ved med, at skifte lidt mellem guld og rhodinerede.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

off shoulder