moodings vinder

golden touch

hvisk smykkerhvisk smiley

twist ring: link | hoop øreringe: link | emoji vedhæng: link | kæde 60 cm: link

hvisk guldSelvom i måske har set min fine emoji halskæde, designet af frede – så får jeg nærmest hver dag søde og sjove komplimenter på den, så derfor ville jeg lige vise jer den endnu engang. Den kan købes hos hvisk som pendant, hvilket vil sige at det er et vedhæng og man kan derfor ved siden af købe en kæde i den størrelse man ønsker eller bruge den i en kæde, man måske allerede har liggende. Jeg valgte at købe en fin og tynd kæde på 60 cm med til vedhænget. Øreringene er også fra hvisk og kan købes lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

moodings vinder