golden touch

åbent showroom – meraki

kosmetolog meraki meraki rumfodbad merakimeraki fodbadmeraki shopmeraki scrub

salt scrub: link | walnut scrub: link | pure salt: link

meraki beautyI forbindelse med mit arbejde hos House Doctor, tænkte jeg at det kunne være lidt sjovt, at vise jer nogle af de billeder jeg blandt andet render rundt og tager. I sidste uge havde vi åbent showlab, hvor vores b2b kunder, kunne komme og kigge på alle de nye varer og købe ind til deres forretning eller webshop. I den forbindelse tog jeg lidt forskellige billeder både for House Doctor, Nicolas Vahé og Meraki, som skulle bruges til facebook og instagram. Billederne herover er fra vores fine Meraki rum og af vores søde kosmetolog Marianne, som næsten ved alt inden for hudpleje og skønhed. Hun har altid lige et lille fif til, hvordan man bare kan blande en Meraki olie med kaffegrums og få den fineste facescrub ud af det.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

golden touch