creative at THE HARBOUR

simple LEATHERSHORTS

fashionaryblog joanna egeberg lædershorts zara sko zara taske

skjorte: h&m trend | jakke: forever21 | shorts: zara | sko: zara | taske: zara

Tiden flyver afsted og mens de fleste på jobbet sagde god weekend, alt imens de ønskede alle en god sommerferie, har jeg haft min første dag hos House Doctor som fuldtidsansat. Dagen er gået med morgenmad, en lille møde, blomster fra mine søde kollegaer – som et tillykke med mit 12-tal og afsluttende eksamen og en hel del billedredigering. Nu vil jeg holde fredag og fejre at både min kæreste og jeg er startet fuld tid, inden den står på bryllupsfotografering hele dagen imorgen.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

creative at THE HARBOUR