pænt, enkelt & billigt!

økologiske sommerprodukter

sunveda produkterEfter at have været veninde med en økofreak (ment på en god måde), så har jeg lært lidt om, hvorfor man netop bør købe disse i stedet for så mange andre produkter, hvor der blandt andet kan være tilsant parabener og andre skadelige/ikke så sunde stoffer. Selvom vejret ikke ligefrem viser sig fra sin bedste side, kunne jeg nu alligevel ikke lade være med, at tilføje ovenstående tre produkter til min skønhedssamling. Mon ikke de så kan hjælpe mig lidt på vej, når solen endelig engang titter frem – hvis den altså gør det. sundveda

Mit ansigt formår altid at blive solbrændt – nok fordi jeg er en lille bitte smule rødhåret og derved skal passe på. Derfor er denne lille sun block perfekt til alt lige fra læber, næser og til hele ansigtet. Den indeholder nogle kemiske og fysiske filtre, som beskytter mod UV. Derudover indeholder den aloe vera og e-vitamin, som gør jeg med glæde vil smøre denne i ansigtet.

sunveda sunspray

Jeg er ikke, som i IKKE fan af solcremer der skal smøres på – især ikke dem hvor man bliver hvid over hele kroppen bagefter. Derfor er en sun spray perfekt og ikke mindst fordi den er økologisk.
sunveda tanning oil

Jeg skal ikke komme udenom, at jeg er utålmodig, når det kommer til at blive brun og tanne den lidt ude i solen. Derfor har jeg faktisk altid haft en sololie med på ferie – den næste må blive denne økologiske olie.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

pænt, enkelt & billigt!