simple LEATHERSHORTS

bryllup, et pænt outfit & fremtidstanker

joanna egebergbryllup fotograf fotograf joannabryllupsfotograf joanna fotograf joanna nielsentop: DAY | jeans: gina tricot | stiletter: h&m | ur: daniel wellington

Weekenden har stået på fejring af fuldtidsjob fredag, for både min kæreste og jeg selv. Han har nemlig været så heldig, at blive ansat som grafiker hos Bestseller i Århus og jeg selv fortsætter selvfølgelig hos House Doctor – bare fuld tid nu. Lørdag kørte jeg mod Randers, hvor jeg tog bryllupsbilleder både under forberedelserne, vielsen, bryllupsportrætter og ikke mindst var jeg også med til at forevige festen ud over mariager fjord, med god stemning, dejligt mad og de smukkeste taler. Er der noget jeg elsker som fotograf, så må det være at overvære sådan en stor dag som denne – hvilket jeg heldigvis får æren af et par gange mere i år.

Efter at være startet fuld tid og haft lidt afstand til bloggen, er det gået op for mig, at jeg måske blot “bare er en i mængden”, hvilket fik mig til at overveje, hvordan jeg kunne differentiere mig fra andre. Jeg brænder for at tage billeder og nu det også er mit fuldtidsjob, tænker jeg at det er passende, at bloggen afspejler dette. Derfor håber jeg fremadrettet at kunne deler ud af mine billeder, tips til redigering og indstillinger af kameraet – samt meget mere.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

simple LEATHERSHORTS