TIRSDAGS TIP – rensning af make-up børster

creative at THE HARBOUR

vejle kunstkunst vejle mode kunst vejle bølgen Siden jeg kom hjem fra Australien – hvilket snart allerede er 2 år siden, har jeg haft den største længsel efter at komme tilbage. Heldigvis kan jeg komme lidt at længslen i møde, ved at tage ud til vandet. Igår var det perfekt vejr, til en lille cykeltur og samtidig at være lidt kreativ. Jeg har nemlig ikke rigtig malet, siden jeg startede på min eksamen tilbage i april. Faktisk har jeg gennem tiden kreeret lidt kunst, som jeg har solgt her.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

TIRSDAGS TIP – rensning af make-up børster