færdiguddannet DESIGNTEKNOLOG

3 produkter til BLOND HÅR

paul mitchellJeg har altid godt kunne tænke mig, at prøve Paul Mitchells produkter af i mit hår, så da billigvoks spurgte, om jeg ikke kunne være interesseret i at udvælge og teste tre af deres produkter, kunne jeg selvfølgelig ikke lade være med at takke ja. Jeg valgte tre produkter, som passer til mit hår. Nemlig en hårolie, silvershampoo og farvebeskyttende shampoo.

paul mitchell serumHårolien er en jeg slet ikke kan leve uden, da mit hår hurtigt begynder at spalte, hvis det ikke bliver plejet. Paul Mitchells Super Skinny Serum dufter fantastisk og er med til at blødgøre håret. Jeg testede den i håret, lige efter jeg havde været i bad. Et par dråber på størrelse med en ært – måske tre ærter masseres ind i spidserne af håret og skal blot tørre ind. Sammenlignet med så mange andre hårolier, synes jeg virkelig denne formår at udglatte hårstråene.

paul mitchell platinum shampooEn ting jeg har brugt, siden jeg begyndte at farve mit hår lysere (jeg er normalt lidt orange i skæret), er en silvershampoo, som lige formår at trække alt det gule af håret ud. Jeg har efterhånden prøvet rigtig mange forskellige – nogen mere skadende, kraftigere i farven eller dyrere end andre. Paul Mitchells Platinum Blonde shampoo renser skånsomt håret og den blødgør håret efter brug, hvor jeg førhen har oplevet at håret blivet lidt skadet/slidt. De blå farvepigmenter er iøvrigt kraftige og formår at trække alt det gullige ud af håret.

paul mitchell color shampooDa jeg jo som sagt får et par reflekser i mit hår engang imellem, sørger jeg ofte for at skåne håret. Derfor valgte jeg også at teste Paul Mitchells Color Protect daily shampoo. Det er en farvebevarende shampoo, samtidig med at den tilfører håret glans. Shampooen indeholder solsikkeolie og Aloe Vera til at blødgøre med og panthenol, til at forsegle fugten i hårstråene. Jeg testede shampooen imorges, hvilket resulterede i noget dejlig blødt hår – derudover er shampooen også UV beskyttende.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

færdiguddannet DESIGNTEKNOLOG