postkort fra MARMARIS

aftersun til HÅRET

wella aftersun shampooMit lyse hår tager altid skade af solen, når jeg rejser til udlandet. Da jeg boede i Australien for to år siden, blev mit hår simpelthen så slidt, at det føltes helt tørt – hvilket nok skyldtes, at jeg ikke var alt for god til at passe på det. Ligesom kroppen skal have solcreme og aftersun, bør håret også behandles lige så godt. Derfor fik jeg fat i nogle helt fantastisk hårprodukter fra Wella SP. De har lavet en lille ved navn After Sun, til at behandle det solskadede hår.

wella sp aftersunWella SP Aftersun Shampoo – denne shampoo renser håret efter en lang dag i solen, så alt saltvand, klor osv. kommer ud. Shampooen indeholder panthenol, som genopbygger hårstrukturen og formår at gøre håret helt blødt.

Wella SP Aftersun Conditioner – på grund af mit noget så lyse og også farvet hår, bruger jeg som regel altid en balsam eller hårkur, for at give håret lidt ekstra glans. Denne conditioner tilfører masser af fugt til håret og op imod så mange andre conditioner jeg har brugt, formår denne at gøre mit hår helt glat og glansfuldt, så jeg nærmest ikke behøver at redde det igennem.

P5230173Wella SP luxeoil – bruger jeg primært i mine spidser, for at genopbygger og frisker mine spidser op. Dog bruger jeg den også i hele håret engang imellem, hvor den formår at trænge helt ind i hårstråene og reparerer det skadede hår, samt gør at det ikke tørre ud i solen.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

postkort fra MARMARIS