real techniques BØRSTE

summer WISHES

sommer collage
1. mango | 2. ellos | 3. ellos | 4. mango | 5. pieces | 6. ganni | 7. ellos | 8. selected | 9. selected | 10. vero moda | 11. pieces | 12. ellos | 13. noisy may | 14. mango |15. nelly | 16. mango | 17. mango | 18. nelly | 19. vero moda | 20. pieces

Vejret er endelig ved at blive lidt mere sommerligt og jeg er derfor stille og rolig begyndt at rydde ud i min garderobe, af tøj jeg ikke længere bruger. Derfor er det ved også på tide, at tilføje en masse nyt, hvilket ovenstående collage forhåbentlig indeholder. Jeg går lidt for boheme, knap så meget sort som min garderobe nærmest udelukkende indeholder og med fokus på renhed og pæne snit.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

real techniques BØRSTE