summer WISHES

pinstripe SUIT

joanna-blogmodeblog-vejleblogger-vejle joanna-vejle vejle-blog

top: h&m trend (lignende her) | jakke: h&m (lignende her, her og her) | bukser: y.a.s | sneakers: puma suede

Jeg har i en længere periode haft et lidt ambivalent forhold til sæts – nok generelt bare jakkesæts til piger, da jeg (og her snakker jeg kun om mig selv), mest af alt føler jeg ligner en der er hoppet i en pyjamas. Den anden dag vovede jeg mig dog alligevel ned på havnen i Vejle, iført ovenstående sæt. Jakken er en gammel sag fra h&m, hvorimod bukserne er et highstreet fund fra Y.A.S, som jeg gjorde mig for nogle uger siden. Find dem lige her – de er i øvrigt så behagelige!

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

summer WISHES