new STANS

moroccan ARGAN OIL

ogx argan oilargan oil conditionerargan oil sea salt sprayargan oil shampooargan oil surfpastesea salt spray | conditioner | shampoo | surfpaste

Jeg har fundet de perfekte produkter, til at bringe lidt sommer frem i håret – også selvom det mest af alt virker som om, at vi må vente længe på den sommer i år. Foruden shampooen og conditioneren med argan olie, som virkelig gør mit hår blødt, så er jeg blevet hel vild med saltvands sprayen, som får mine naturlige krøller til at komme frem, som ellers kun kommer frem når jeg bader i havet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

new STANS