garderobe CLEANUP

sunday interior WISHES

bolig ønsker1. house doctor lampe | 2. holmegaard perfection vinglas | 3. bloomingville kurv | 4. eva solo termokande | 5. ellos håndklæder | 6. frederik bagger whiskeyglas | 7. ellos vase | 8. nordal stol | 9. selena sofa | 10. house doctor lampe

Der sker rigtig meget i mit liv for tiden, hvilket også er grunden til, at jeg nok får blogget helt så meget som jeg egentlig vil. Om blot en måned går min eksamensperiode igang, hvor jeg skal skrive en større opgave og udarbejde et produkt, som jeg skal op og forsvare på VIA Design, inden jeg kan kalde mig for designteknolog i visuel fashion communication. På samme tid som eksamensperioden begynder, flytter jeg ud af min famøse lille lejlighed i Herning og ind hos min kæreste i Vejle. Noget jeg både glæder mig til og er spændt på. Derfor går jeg og leger lidt med tanken om at købe nogle fine ting til min kærestes lejlighed der nu bliver vores. En ny sofa står højt på ønskelisten, sammen med nogle pæne spisebordsstole den store flotte kaktus og flere små pynteting, samt nogle flotte whiskey og rødvinsglas.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

garderobe CLEANUP