schwarzkopf iceblond KONKURRENCE

celine OBSESSION

celine

billeder lånt af nicoline, natulia og we the people

En ting jeg gerne vil gøre mere af i fremtiden, er at investere i dyre, men fornuftige og tidsløse ting som et par Celine solbriller og ikke mindst den fine trio crossover. Jeg må ærligt indrømme, at jeg er lidt halv misundelig på min skønne veninde Michelle, som ejer begge dele. Hun fik mig til at falde pladask for de fine Celine baby Audrey, som helt klart må blive min næste investering.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

schwarzkopf iceblond KONKURRENCE