nomess line-up VINDER

boheme EBAY TIPS

boheme ebay 1. link | 2. link | 3. link | 4. link | 5. link | 6. link | 7. link | 8. link | 9. link | 10. link | 11. link | 12. link

Det er onsdag og før jul lavede jeg altid et onsdagsindlæg på bloggen, fyldt med mange gode ebay tips. Dette er jeg endelig tilbage med og i dag er temaet boheme. Jeg drømmer mig nemlig langt væk til varmehimmelstrejf, hvor jeg egentlig godt gad ligge og dase lidt under en palme. Desværre har jeg både min skole og arbejde at passe, så jeg må blive ved med at drømme lidt endnu.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

nomess line-up VINDER