those leather PANTS

balance me SUPER TONING

bodytoningbalance metoning cream

super toning body creme 210,-  |  super toning body olie 250,-

Selvom jeg ikke er super skinny – vil nok bare kalde min kropsbygning normal, så har jeg nu altid godt kunne tænke mig at blive strammet op lidt hist og her. Det er nu ikke fordi min krop stråler af appelsinhud, men med en snart 23-årig gammel hud, har jeg nu godt kunne tænke mig at finde den perfekte toning. Da jeg fik chancen for at teste nogle af Balance Me’s produkter, faldt jeg der straks over deres Super Toning produkter, som er deres opstrammende linje. Jeg valgte derfor at teste deres super toning body creme samt body olie, som supplere hinanden meget godt. Olien smører jeg som regel ind i huden efter et varmt bad, hvor imod jeg bruger body creamen om morgenen eller aftenen. Jeg håber på og glæder mig til, om det kan ses og bemærkes at huden strammes op.


INDEHOLDER AFFILATE LINKS

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

those leather PANTS