new rug from ELLOS

ready for TONIGHT

fashionaryblogLige nu sidder jeg i toget mod København, hvor der er stor Bloggers Delight fest i aften på hotel Radisson Blue på Amager, i anledningen af deres 5 års fødselsdag i december. Jeg har aldrig været god til hverken fester eller større og finere selvskaber og kan egentlig ikke sige hvorfor. Dog har jeg alligevel fundet en noget så lækker kjole frem og mine fine støvler fra Zara, som jeg fik i julegave. De sidste par uger har været lidt for stressende for mig, med nyt arbejde og så er 4. og sidste semester af min udannelse for alvor i gang.

Det er helt mærkeligt, at tage turen mod København, eftersom jeg har boet der det sidste halve år og nu er flyttet tilbage til Jylland. En storbylivs pige vil jeg nu altid være.

   

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

new rug from ELLOS