new golden JEWELLERY

feminint og klassisk UNDERTØJ

 photo hunkemoslashller_zps55912z11.jpghunkemøller undertøj photo hunkemoller_zpsfibv7msp.jpg photo hunkemoller-undertoslashj_zpsehqcuqrl.jpg

bh uden vattering (link) | blonde trusser (link)

Normalt er undertøj ikke noget jeg viser frem på bloggen, da det nok egentlig er en ret privat ting og jeg helst bare holder det for mig selv og selvfølgelig min kæreste. Dog følte jeg i dag alligevel lige for, det smukkeste undertøj, som jeg lige har modtaget fra hunkemøller og samtidig tippe jer om, at I rent faktisk kan få hele 7 par trusser for 260,- kr hvilket i mine øjne er ingen penge. Derudover er både trusserne og bh’en i den blødeste og lækreste kvalitet.


undertøj – modtaget som gave

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

new golden JEWELLERY