2016 og Hvad så?

Essentials PIECES

ellos tøj

1. ellos strik (link) | 2. ellos uldhat (link) | 3. ellos frakke (link) | 4. ellos sandal (link) | 5. ellos trenchcoat (link) | 6. ellos bluse (link) | 7. ellos rollneck (link) | 8. ellos skindnederdel (link) | 9. marc jacobs (link) | 10. ellos ruskindsnederdel (link) | 11. ellos støvler (link) | 12. ellos t-shirt (link) | 13. ellos skindbukser (link) | 14. ellos jumpsuit (link) | 15. ellos bukser (link) | 16. ellos ruskindstaske (link) | 17. chloé parfume (link) | 18. ellos støvler (link)

Jeg har fundet nogle helt essentielle styles og ikke mindst klassiske favoritter, som en hver kvinde burde have hængende i sin garderobe. Blandt andet et par jeans, hvid t-shirt og en trench coat er mit to go, når jeg har en travl morgen og tøjkrisen presser på om morgenen – for det at lægge tøj frem dagen før har jeg nu aldrig været helt så god til.

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

2016 og Hvad så?