Essentials PIECES

Checked JACKET

 photo fashionary paris_zps2hqbdeuj.jpgDSC_6428 photo DSC_6436_zpsoycfmeoq.jpg photo DSC_6426_zpsdbbuw6u6.jpg photo blog paris_zpstgfllphu.jpg photo DSC_6491_zpsbkzachla.jpg photo eiffel_zpszge3n1kf.jpg photo DSC_6446_zpsp3qfklpq.jpg

frakke: pumkie | bukser: vero moda| taske: vintage| støvler: horze

Jeg bliver ved med at have billeder liggende på min computer fra Paris og nu hvor vinterkulden alligevel bider på, synes jeg det var passende at vise jer min nye ternede jakke, som jeg købte i Paris. Frakken er fra et mærke der hedder Pumkie, som jeg ved også forhandles i Flensborg, hvor jeg ofte plejer at juleshoppe med min familie. Jeg håber i øvrigt I er kommet godt ind i 2016 – det er jeg i hvertfald.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Essentials PIECES