2. advent konkurrence

HVISK christmas wishes

hvisk-jul1. link 2. link 3. link 4. link 5. link 6. link 7. link 8. link 9. link 10. link 11. link 12. link 13. link

Den anden morgen sad jeg og snakkede med min veninde om, at vi begge var gået fra enten sølv eller rhodinerede smykker til guld. Jeg har altid hældt til de mørke og lidt rå smykker, indtil for et halvt års tid siden, hvor jeg modtog disse fine guld ringe fra Jane Kønig og besluttede mig for at skifte alle mine rhodinerede smykker ud. Min veninde og jeg kom til at snakke om, hvor kølige og rå de sølv og rhodinerede smykker virker, i forholdt til de varme guld smykker.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2. advent konkurrence