1. advent konkurrence

November Goodiebox

 photo goodiebox_zpsqztk5tz3.jpgSom i måske har set på instagram, modtog jeg i midten af november den fineste røde æske fra Goodiebox – endnu engang fyldt med nogle lækre produkter. Jeg elsker at kunne teste så mange fine forskellige produkter af, hvilket der er rig mulighed med de fine æsker fyldt med overraskelser.
 photo goodiebox november_zpsssyfbn7j.jpg

Denne måned er favoritten blandt de mange produkter OUTH LABs color correcting creme, som er en multifunktionel creme, der tilpasser sig hudens nuancer og giver en ensartet dækning. Perfekt her til vinter, hvor huden påvirkes af vind og vejr.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

1. advent konkurrence