November beauty favorites

Julegave ønsker

julegave-ønsker1. normann copenhagen flip spejl  2. menu willmann vase 3. gina tricot taske 4. mørkegråt sengetøj 5. menu planteholder 6. house doctor knivblok+knive 7. menu salt&peber 8. house doctor gulvspejl 9. zara støvle 10. lysegrå og mørkegrå puder fra H. SKJALM P. 11. karl johan bordlampe

Som hvert evig eneste år, har jeg altid utrolig svært ved at finde på nogle gode julegave ønsker. Det gode ved ikke længere at bo hjemme er dog, at der altid er en eller anden form for pæne interior og små pynte genstande man kan ønske sig, hvilket min ønskeliste nærmest også udelukkende består af i år.

4 kommentarer

 • Er helt vild med spejlet der kan stå på gulvet og puderne! 🙂

  God dag!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ck

   Det var dog en afsindig fin taske! Ved du hvad den ligger til og hvornår den kan erhverves i Gina Tricot? Desuden ville jeg ikke være ked af at eje den meget smukke bordlampe! Den er nu skrevet på ønskesedlen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joanna Egeberg

   Jeg har faktisk slet ikke set den i nogle forretninger. Har både været Kolding, Århus og København igennem desværre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er jeg helt vildt med ønskerne! Specielt knivene og planteholderne. 🙂

  // Emilie-Johanne

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

November beauty favorites