LIVET LIDT PÅ STANDBY

WEEKEND OUTFIT

 photo koslashbenhavn-blog_zpsh9540pjl.jpgjoanna egeberg photo fashionaryblog_zps73a1c2lv.jpg photo joanna-blog_zpshvx4zwtd.jpg

jeans: gina tricot | top: moss copenhagen | jakke: won hundred | støvler: eden | ur: daniel wellington

Weekenden har stået på ren kvalitid med en af mine gode veninder fra Herning. Det har været rart at kunne ligge min eksamensopgave lidt på hylden og bare fokusere på alt andet, selvom det indebar alt for meget shopping, god mad og rødvin, for så at være pænt ramt igår, hvor den stod på alt for stor brunch hos Dalle Valle og lidt for meget bland selv slik i går aftes. Jeg har sidste dag på Nørrebro i dag, inden jeg flytter hjem til min veninde på Bryggen, hvilket jeg har set frem til, så må nok hellere trække i mit kønneste rengøringsoutfit og få min lejlighed til at se pæn ud.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIVET LIDT PÅ STANDBY