15 KLASSISKE VINTERJAKKER

STØVLER PÅ BUDGET

hm støvler1. link  |  2. link  |  3. link  |  4. link

Fik jeg spørgsmålet – støvler eller sneakers? Ville jeg egentlig helst gerne svare sneakers, men skal være jeg være ærlig, går jeg største del af tiden i støvler og helst af god kvalitet, derfor burde jeg nok egentlig heller ikke linke til ovenstående støvler – alle fra h&m til nogle budgetvenlige priser, men om komforten så er lige så god tvivler jeg lidt på, men pæne er de nu!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 KLASSISKE VINTERJAKKER