PRETTY PLEASE

SMART EYES BUTIKSÅBNING + KONKURRENCE

smarteyesSagen er den, at optikerkæden Smarteyes åbner deres 11. butik i Danmark og denne gang rent faktisk i min hjemby – Kolding. Derfor tænkte jeg det var passende at tippe mine skønne Kolding læsere om butiksåbningen den 8. oktober i Kolding Storcenter, hvor der er mulighed for at komme ind og få lagt make-up, blive stylet med et par af deres mange lækre briller og få taget billeder af en professionel fotograf. Smarteyes kører i øvrigt med det lækreste priskoncept, hvor alt er inkluderet – og så har de kun 2 priser – én pris for enkeltstyrkebriller og én pris for flerstyrkebriller. De laver løbende nye kollektioner, senest kollektionen Mood og så har de netop relanceret deres Elements kollektion.

Konkurrence: I forbindelse med butiksåbningen i Kolding, har smarteyes indgået et samarbejde med to unge designere. Anna Borg og Cecilie Fabricius, der begge har gået på Kolding Designskole. Samarbejdet går ud på, at Anna designer en kjole og Cecilie designer en lædertaske med udgangspunkt i smarteyes retroinspirerede kollektion Elements. I kan vinde en hel brillegarderobe, bestående af 4 valgfrie briller og en specialdesignet kjole og taske. Deltag i konkurrencen lige her.

/sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PRETTY PLEASE