SMART EYES BUTIKSÅBNING + KONKURRENCE

8 FAVORITTER OG EN RABATKODE

tøj-collage1. vero moda || 2. vila || 3. ganni || 4. ganni || 5. ganni || 6. selected femme || 7. ganni || 8. cheap monday

Jeg har fundet 8 favoritter, som vil passe fint ind i min efterårsgarderobe, der primært består af armygrøn, sort, grå, og navy – ja kedelig det er jeg, men heldigvis går jeg efter det minimalistiske og stilsikre, hvilket min garderobe måske er lige til overkanten. I dag – og kun i dag giver Boozt 15% på alle ordre over 999,-  med rabatkoden 15TODAY. Virkelig en god anledning til lige, at få opgraderet efterårsgarderoben lidt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMART EYES BUTIKSÅBNING + KONKURRENCE