LÆKKERT JOB ELLER LEJLIGHED I KBH?

ENKLE OG STILRENE SMYKKER

 photo hvisk-ringe_zps2xyq8kyq.jpg photo hvisk_zpsbf9tnmht.jpg

hvisk-smykker

dråbe halskæde | halskæde med sten | kuglering | ring med sten

Min samling af smykker indeholder blandt andet disse enkle og stilrene smykker fra hvisk. Jeg har nærmest altid gået udelukkende med rhodinerede smykker, hvilket jeg for nuligt har ændret lidt på, som jeg nævnte i dette indlæg. Derfor glæder jeg mig også til, at vise jer nogle af de forgyldte smykker, som er blevet en fast del af mine hverdagssmykker i et indlæg snart. Hvis I er hurtige, kan I få 15% rabat med koden PGS15

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LÆKKERT JOB ELLER LEJLIGHED I KBH?