INTERIOR INSPIRATION

3 FAVORIT PRODUKTER

skønhedsprodukterJeg er generelt ikke en person, som bruger alt for mange skønhedsprodukter. Det skulle man måske vel ikke tro om en blogger, men jeg går nu mere op i at finde nogle få lækre favoritprodukter, som kan erstatte en hel morgenrutine af diverse renseprodukter. Her er mine 3 favoritprodukter, nemlig Cliniques anti-blemish gel og sammen med min Ecooking acne serum og marc jacobs dream parfumen. De to acne produkter bruger jeg om aftenen, hvor jeg skyller mit ansigt i varmt vand, tager gelen på mine urenheder og når den er størknet ind, bruger jeg Ecooking serumen (en slags olie) til hele ansigtet.

2 kommentarer

 • Karoline

  Er det mig, der er übertard, eller mangler der et ebay-tip fra i onsdags?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joanna Nielsen

   Du har fuldstændig ret! 🙂 Jeg har bare haft super travlt!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INTERIOR INSPIRATION