PRETTY LACES

NØRREBRO OG TJILI POP

joanna-egeberg photo fashionaryblog_zpspgkcbqho.jpg

top: zara, shorts: h&m, jakke: h&m, sneakers: adidas, solbriller: rayban

Selvom vejret har været lidt for godt i dag, har jeg nydt dagen med en barndomsveninde på min favorit “hæng-ud” cafe Tjili pop, der ligger på Rantzausgade på Nørrebro. En lidt alternativ, men samtidig skide hyggelig cafe, sådan i rigtig Nørrebro stil med gamle sofaer at hænge ud i. Dog har jeg snydt lidt med ovenstående billeder, som blev taget igår ved badeanstalten i Kolding, da jeg lige var et smut i jylland for at tage billeder af blandt andet Emil Stabil til at job for vores eventbureau amok.

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

PRETTY LACES