EN PÆN LØRDAGSSAG

LÆKKERT JOB ELLER LEJLIGHED I KBH?

 photo joanna egeberg_zpspm2gvnoc.jpgmodeblog photo fashionary_zps1ngctlot.jpg photo fashionaryblog_zpspx8uexd9.jpgjoanna photo blog koslashbenhavn_zpshxf9pyxm.jpg photo joanna-egeberg_zpsxytjzpfe.jpg

skjorte: h&m | bukser: samsøe | støvler: bianco (link) | solbriller: rayban (link)

Tiden flyver afsted i København, hvilket nok hænger ret godt sammen med, hvor glad jeg er når jeg vågner op hver dag. Om det så regner, så har jeg aldrig været gladere i mit liv, og jeg står derfor overfor et ret svært valg for tiden. Nemlig om jeg skal flytte tilbage til min lejlighed jeg har i Herning, eller pendle det sidste stykke tid af mit studie og derved blive boende herovre. Derudover spiller den lille faktor ind, at jeg samtidig er blevet tilbudt et ret lækkert job i Jylland, men som jeg har diskuteret med mine veninder på det sidste, så duer det jo ikke at stå op til et lækkert job hvor morgen, hvis man ikke er glad.

Jeg har nok bare forelsket mig i en by med liv og hvor menneskerne er langt mere outgoing og hvor jeg samtidig ikke har en dag, hvor jeg ikke ses med mine veninder til en kop kaffe, gåtur eller middag på en hyggelig cafe. Alle mine frustrationer endte ud med, at jeg lige valgte at shoppe alle mine penge væk, i nogle alt for flotte kjoler og sko, hvilket jeg glæder mig til at vise jer her på bloggen. Hav en lækker søndag!

6 kommentarer

 • N

  Svært valg. Jeg vil altid sige, at vælg der man har det bedst, så plejer man at kunne døjes med et job, der måske er mindre “spændende”.. ellers skal der nok også komme fede muligheder i København.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Det lyder meget spændende 🙂
  Jeg er en gammel læser, som har fulgt med fra da du startede bloggen ca. 🙂
  Har du ikke tabt dig helt vildt? Det sæt ser så godt ud på dig – elsker skjorten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke dog et svært valg, men nogen gange er man bare nød til at tage nogle chancer 🙂

  Lækkert outfit også!

  Tjek gerne min blog ud 🙂
  http://emmahajslund.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke dog et svært valg, men nogle gange er man bare nød til at tage nogle chancer 🙂

  Lækkert outfit også!

  Tjek gerne min blog ud 🙂
  http://emmahajslund.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Puha lyder som et svært valg, håber du finder ud af det! Er simpelthen nødt til at kommentere dit outfit, det er så fint og klæder dig virkelig godt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Decisions, decisions 🙂 Jeg er også blevet totalt tryllebundet af København selvom jeg kun har boet her en uge!
  I øvrigt VILDT lækker skjorte! Den må jeg eje.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN PÆN LØRDAGSSAG