FASHION WEEK OVER AND OUT

GYLDNE SMYKKER

 photo hvisk-smykker_zpsm5cjzbd1.jpg photo hvisk-guld_zpsrjrhn4vg.jpg photo hvisk_zpsyizmoytq.jpg

drake halskæde 500,- | guld ankerkæde 270,- | loop drop øreringe 400,-

Tilbage var jeg med endnu et indlæg om smykker. Skal jeg være ærlig, så fylder smykker nok en del af bloggen, men de er for mig bare med til at skabe en personlig – om man går med store, små, guld, sølv osv. og derudover kan jeg ikke undvære mine ringe, som nærmest sidder som limet på mine fingre.

Lige før modeugen kiggede jeg forbi Hvisk her i København, som laver de fineste smykker nogle priser, som alle kan være med på. Her faldt jeg blandt andet for ovenstående halskæde og øreringe. Følg med, for inden længe har jeg en lille fin konkurrence at løfte sløret for!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FASHION WEEK OVER AND OUT