THE SCENT OF SUMMER

PRAKTIK HOS W20 OG LEJLIGHED I KBH

praktik-w20

Som jeg nok har snakket ret længe om efterhånden, så har jeg fået praktik i København, i forbindelse med min uddannelse på VIA design / TEKO, som grafisk designer med specialet Visual Fashion Communication. Da jeg skulle søge praktikplads, var det ikke vigtigt for mig, at jeg kom et anerkendt sted hen, men mere at det var et sted, hvor jeg kunne lære noget og udvikle mig, samt at jeg følte det var et godt arbejdsmiljø. I starten søgte jeg udlands, og fik hurtigt en skypeaftale i gang med SoapCommunication i LA, hvor jeg faktisk fik praktikpladsen. Dog kunne jeg mærke, at jeg ikke helt havde hjertet med i det.

Efterfølgende fik jeg både en samtale hos Designers Remix, SBS Discovery, W20 og Aller Media. Jeg valgte at tage en telefonisk samtale med W20, som er et grafisk bureau i København, der i mine øjne virker rigtig professionelle, kreative og derudover kan jeg se mig selv i deres arbejdsmiljø. Efter samtalen fik jeg tilsendt en lille opgave, hvor jeg skulle lege med æstetik og farver, som endte ud med den lille sjove video ovenover, som også var indgangsvinklen til min praktik hos W20. En sted der beskæftiger sig med både det visuelle og kommunikative, som er de to ting jeg brænder for.

Heldig er jeg ikke kun at have fået en lækker praktikplads, som jeg i øvrigt starter på fra i næste uge, men også en super lækker lejlighed på 97 kvm på Nørrebro. Om jeg glæder mig, behøver man vidst slet ikke spørge mig om – for det gør jeg helt bestemt. Jeg glæder mig til, at finde inspiration i en by, hvor der altid er liv, at blive udfordret på min kreativitet og at lære en masse nye mennesker at kende.

   

4 kommentarer

 • Janni

  Hvor det fedt altså 🙂 glæder mig til at følge dig 🙂 jeg er selv lige kommet ind på via design og skal starte 1/9 på purchasing management. Så er så spændt på det 🙂 ved du egentlig om på denne linie også har husliges for at komme med under mode ugen mm når man er uddanne t. Tænker bare at mode ugerne er noget af det aller vigigeste, inden fashion, så ville være meget relevant. ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joanna Nielsen

   Modeuge har desværre intet med teko at gøre, så det er mere hvis man arbejder inden for branchen, er blogger eller fotograf, at man får invitationer til dette. Men tillykke med at du er kommet ind på VIA design 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Janni

   🙂 mange tak , er så spændt på det!
   Nå du misforstod mig desværre, ved godt teko intet har med moden ugen at gøre ! 🙂 men er mere i tvivl om man med en uddannelse på purchasing management vil kunne komme inden for modebranchen og dermed være en del af mode ugen ? Hvordan er du blevet inviteret til modeugen, er det via din praktik plads eller bloggen? Evt. Et råd til hvordan man som blogger kan kan med i Puljen til at blive inviteret med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joanna Nielsen

   Altså ja netop purchasing er jo indkøb, så hvis du kommer til at sidde i en virksomhed som indkøber det brand som holder modeshow, bliver du inviteret med 🙂 Jeg er blevet inviteres med pga. bloggen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

THE SCENT OF SUMMER