MY FAVORITE WATCH

MOVED TO NØRREBRO

 photo envii-kjole_zpsc1f1vx1h.jpgjoanna-egeberg photo joanna-nielsen_zpsvqiw2ulk.jpg photo blogger-herning_zpsr3qbh7of.jpgblogger-københavn photo modeblogger_zpsteaobu89.jpg photo joanna_zps2nqu9mdy.jpg

dress: envii | heels: bianco | watch: daniel wellington

Som jeg nævnte i dette indlæg, flytter jeg er jeg flyttet til København, i forbindelse med min praktik hos W20. Jeg har som sagt været så heldig at få en lækker 97 kvm lejlighed på Nørrebro og fordi jeg allerede starter hos W20 imorgen, er jeg flyttet ind i dag. Jeg elsker det allerede og ikke mindst har jeg fundet mig en lokal grønthandler, hvor jeg købte 5 avokadoer og 3 mangoer til kun en flad 10’er. Jeg ser allerede frem til mange nye oplevelser og ikke mindst at fortælle jer om mit liv i København og praktikken.

translation: since i’m already is gonna start my internship tomorrow in Copenhagen, has I actually been moving all my stuff from my mom’s place to my new apartment in Nørrebro today. I’m looking forward to a new adventure here in Copenhagen.

   

3 kommentarer

 • Bibi

  Hvor sejt! Elsker at følger med på din blog. Skal selv flytte til Kbh. – Så blev nysgerrig, hvordan du har båret dig ad, med at finde en lejlighed? God vind med praktikken!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • NEJ hvor lækkert! Tillykke med lejligheden! Hvordan har du dog fået fat i den? :grinning:
  Jeg er selv i boligsøgnings-helvede lige nu, og det er simpelthen bare så svært :69:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • NEJ hvor dejligt! Tillykke med lejligheden. Hvordan har du dog fået fat i den? :smiley: Min kæreste og jeg er selv i boligsøgnings-helvede lige nu og det er simpelthen så svært :69:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

MY FAVORITE WATCH