MOVED TO NØRREBRO

GYLDNE SMYKKER

 photo jane-koenig_zpsgkoks1ne.jpg photo v-ring_zpsfqo6snuc.jpg photo fletring_zpscbmyv7wb.jpg

perle v-ring 700,- | stor fletring 600,-

Jeg har sat mig for, vil jeg prøve at skifte nogle af alle mine rhodinerede smykker ud med guld i stedet. Jeg har altid været til rhodinerede smykker, men samtidig synes jeg nu også at guld kan være noget så smukt – desværre går det ikke ret godt sammen. Da min samling af rhodinerede smykker er blevet ret stor, synes jeg derfor det er på tide jeg ligesom får opgraderet lidt på guldsiden. Mit favorit smykkebrand har altid været Jane Kønig og jeg tænker derfor, at de her ringe er passende til at starte min lille guld smykkesamling op med, for pæne det er de!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MOVED TO NØRREBRO