PENDANTS MED 10%

BUSY WEEKEND

joanna-egeberg_

_DSC7053 cardigan: gestuz | top: zara | shorts: weekday | sneakers: new balance

Det er søndag og jeg ligger i sengen efter en alt for lang weekend med arbejde. Jeg har nemlig været i Aalborg for at tage billeder for DGI til deres Landsstævne 2017 TYVstart. En hel dag bag kameraet hvor jeg fik fanget en masse gymnaster, sejlere, fodboldspillere og mange flere. Jeg er begyndt at elske sådan nogle lidt mere frie opgaver, når jeg er ude som fotograf.

Desværre endte jeg også lige engang hos vagtlægen i nat med en omgang blærebetændelse. Derfor også et par outfit billeder i den lidt mere afslappet udgave uden make-up. Nu tror jeg vidst der er dømt afslapning under dynen her til aften. Håber I har haft en lækker weekend.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

PENDANTS MED 10%