CASUAL OUTFIT

I WOULDN’T MIND WEARING

collagehvisk halskæde  | pieces jeans  |  filippa k skjorte  |  nike huarache sneakers  |  giorgio armani sí parfume

Sådan en rigtig hjemme dag som i dag, hvor man næsten skulle tro det var søndag – det er det vel også lidt, når det nu er helligdag, så har jeg lyst til at hoppe i noget afslappende og samtidig til dels stilet. Derfor ville et par jeans, en hvid skjorte og et par sneaks være perfekt. Hvis I ikke har set det på instagram @fashionaryblog, sidder jeg arbejder på en logo opgave, som en del af et brand identitets forløb på VIA Design / TEKO. Jeg mangler heldigvis bare at finpudse det og så vil jeg holde helligdag og dermed fri også.

Jeansne på collagen har jeg i øvrigt selv lige investeret i og de sidder så perfekte. Jeg er fan af jeans, hvor man rent faktisk kan bevæge sig i, hvilket man tydeligvis kan med disse og så er der i øvrigt både lommer for og bagpå. 300 kr. er jo ingen sag!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CASUAL OUTFIT