PÆNE SOMMER SANDALER

BUSY BUSY

 photo hvid-denim_zpsi7vjl9ro.jpgbianco-bumbag photo joanna-egeberg_zps0iz9pb3t.jpg photo white-denim_zpsdpmfej3e.jpg photo hvid-denim-jakke_zpskk2by1l7.jpgaffiliate: denim jacket: h&m, shirt: only, jeans: gina tricot, bumbag: bianco, sneakers: nike

Jeg misunder seriøst alle de mange bloggere, der har overskudet med sig (okay, det ser i hvertfald bare sådan ud..) Nu gik der så lige igen en weekend uden jeg fik blogget. Jeg har været et smut i Kolding over weekenden, hvor jeg havde to jobs på nogle klubber og til en gallafest. Hold op hvor går sådan en weekend bare hurtig.

2 kommentarer

 • Jeg tror bare det virker sådan, at alle andre har overskud. Vi ser jo kun de indlæg der bliver skrevet, ikke de mange blanke skærme rundt omkring…
  Håber du havde en god weekend. Der behøver ikke undskyldes så meget, bare det der kommer ud er godt (prøver jeg at fortælle mig selv, mens jeg stadig selv har lyst til at lave et indlæg, hvor jeg forklarer hvor travlt jeg har med min eksamen, selvom det ikke er relevant for min blog)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg kender alt for godt til det, tiden flyver bare afsted.
  Synd vi ikke så ofte ser dig med high pony, den er du altså ret med.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÆNE SOMMER SANDALER