BUSY BUSY

5 FAVORIT PRODUKTER

 photo favorit-produkter_zpsmijwttnf.jpgJeg må være ret ærlig og sige, at jeg egentlig aldrig har gået særlig meget op i hvilke beauty produkter jeg gør brug af. Dog har jeg 5 produkter, som jeg bare ikke kan leve uden. De har hver især deres ret gode funktion, som bare gør underværker for både mit hår, ansigt og hænder. For ikke og nævne en af de parfumer jeg bare ikke kan leve uden.

 photo clean-skin-parfume_zpsfeiqpqly.jpgMin Clean skin parfume jeg tippede om i dette indlæg, dufter ikke bare godt men får mig simpelthen også i rigtig godt humør og så er flakonen ovenikøbet pæn, på en ret stilren måde. Den kan i øvrigt erhverves i 60 ml hos Ezzence for kun 299,-

elvital-olieEfter jeg var løbet tør for Moroccanoil var jeg en tur i matas, hvor jeg ret tilfældigt fandt en Elvital hårolio. Den har simpelthen reddet mine ret så ødelagte spidser. Elvital har blandet silikoneolie med kokos, hvilket gør den i øvrigt dufter rigtig godt!

 photo lancome-foundation_zpsypgbdn9n.jpgEn ting jeg ikke kan og vil undvære, er min 24H foundation fra Lancome, som jeg rent faktisk testede i dette indlæg for 2,5 år siden. Det er ikke bare fup og fidus – den holder rent faktisk i 24 timer og så dækker den fantastisk godt!

 photo ecooking_zpszkokdkdq.jpgNogle vil mene man bare skal tale godt om et produkt, hvis det kommer fra ens egen arbejdsplads – men jeg vil nu bare mene det er med at “spread the word”, hvis noget er så fantastisk, at alle bare MÅ vide det. Min håndcreme fra Ecooking er en must have i min taske og gør hænderne så dejlig bløde.

 photo toslashrshampoo_zpsq1gffsyv.jpgMange tørshampooer har jeg prøvet, men den eneste som virkelig gør underværker for mig, må siges at være denne fra got2b.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BUSY BUSY