TUESDAY FAVES

SUMMER VIBES

sommer-collageaffiliate: 1. nly jacket | 2. nly blouse | 3. nly blouse | 4. object jacket | 5. vila dress | 6. filippa k jacket | 7. nly top | 8. ichi top | 9. motel playsuit | 10. nypd bag

Selvom jeg altid har været ret farveforskrækket – nåre ja, det ligger vel nok bare til os danskere. Så får jeg nu alligevel lyst til at tilføje lidt lyse sager til min garderobe, nu solen kigger frem og det forhåbentlig snart er tid til at smide de store strikbluser. Jeg har i hvertfald fundet et par favoritter, som jeg godt kunne finde på at klikke hjem.

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

TUESDAY FAVES