DENIM.DENIM.DENIM

HVISK MOONLIGHT

 photo hvisk moonlight_zpsgoqufi9h.jpg photo hvisk-moonlight_zpsdsjicxql.jpg

Måske har I godt kunne mærke det lidt på bloggen, for min kærlighed til smykker er vokset inden for den seneste tid. Jeg kan godt lide ideen med, at have nogle smykker, som er en del af en – ligesom hvis det var en tatovering. I forbindelse med min store smykkeglæde, er jeg faldet over Hvisk, som laver de fineste og ret så pæne smykker, til nogle helt fantastiske priser. Deres koncept er nemlig, at kunne levere kvalitetssmykker op til 70% billigere end de andre smykkebrands. Ved at skære alle de små mellemled væk og kun forhandle online, kan de stadig få produceret deres smykker samme sted som blandt andet Line&Jo, men sælge smykkerne langt billigere. Jeg er vild med det!

Hvisk har virkelig så mange fine smykker og selvom jeg for det meste kun går med rhodinerede smykker, faldt jeg dog alligevel for disse fine øreringe fra deres Moonlight kollektion. Jeg er vild med kombinationen af guld og grøn og valgte derfor disse, hvor den blå og lyserøde sten derfor passede fint ind. De kan købes her til 450,-

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DENIM.DENIM.DENIM