BACKPACKS

CLEAN SKIN PARFUME

 photo clean-parfume_zpsrg7qfddf.jpg photo clean-skin_zpsquoqzdko.jpg

En ting der bestemt har ændret sig med tiden, er at jeg er blevet langt mere bevidst om hvilke produkter jeg bruger til både hår, ansigt og ikke mindst hvilke dufte jeg anvender. En årgang havde jeg tendens til slet ikke, at benytte mig af parfumer. Måske mest af ren forglemmelse, men at kunne dufte godt og ikke mindst at lade folk kende en på en bestemt duft er helt bestemt noget, som jeg sætter pris på. Derfor har jeg også fundet min duft, når det kommer til parfumer. Clean har nemlig lavet en parfume, som var den skabt til mig. Skin – som har en lidt cremet og frisk duft af moskus og vanilje.

En lille tip er, at man rent faktisk kan købe parfumen hos Ezzence med 40%. Hvilke betyder at 30ml’eren koster 225,- i stedet for 375,- og 60 ml’eren 336,- i stedet for 560,-

3 kommentarer

 • Clean er virkelig også de bedste parfumer, ret naturlige i duften og rigtige gode!

  God dag!
  http://www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har du prøvet nogle af de andre? Jeg har overvejet den lyseblå men synes også det er træls at skyde penge efter noget som det ikke er sikkert man får brugt hvis altså duften ikke bliver ved med at være lækker?
  Hvad er din erfaring med selv parfumen?
  Knus 😀

  btw. kig gerne forbi min blog som jeg næsten lige har åbnet <3 – monreve.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Den er også fast på min hylde 😀 Den dufter så skøn, at jeg kan dufte til mit håndled hele dagen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BACKPACKS