JUST ORDERED

CACTUS OBSESSION

 photo kaktus-blog_zpsmu9x1lgl.jpg photo kaktus-planter_zpsoucuzpnl.jpgcactus photo kaktus_zpsbqyygbnx.jpg photo lille-kaktus_zpsrc62cwst.jpg

Ja lad os bare kalde det. Tror det startede med jeg blev ret hooked på trenden. Især efter jeg var ude og skyde billeder for en møbeldesigner, hvor stylist Lene Bjerre medbragte et par kaktusser til stylingen. Efterfølgende fik jeg vidst lige købt mig et par urtepotter fra Søstrene Grenes industrille kollektion, og da jeg så stod i Rema1000 mandag aften kl. halv ti, efter to hårde timer i fitness, så måtte jeg altså lige købe sådan en to pæne kaktusser med hjem. Pæne er de og jeg overvejer at udvide min lille indendørs have, hvis det ikke var fordi lejligheden rent faktisk bugner af blomster og planter. Men kan man overhovedet for for meget?!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUST ORDERED