CURRENT CRAVINGS

LÆNGERE ØJENVIPPER MED DIVADERME

 photo P1010023_zps6b5ac559.jpg photo fiberwings_zps4755dcd3.jpg photo DSC_7014_zps6d43aae2.jpg photo DSC_7011_zps40bb8afb.jpg

Alle har vel en doven side, min må være at jeg er dårlig til at fjerne min make-up om aftenen, hvilket har gjort de er blevet stærkt medtaget og en del “slidte“, hvis man overhovedet kan sige det om øjenvipper. I hvertfald har jeg fået lov at teste divadermes smarte øjenvippe serum og mascara, som findes i mange forskellige varianter. Jeg har valgt at afprøve mascaraen – fiber wings, som er en mascara der indeholder små fibrer og argan-olie, der er med til at forlænge øjenvipperne. Det er altså en god måde både at lægge mascara på, samtidig med at man giver vipperne styrke.

Jeg har også testet divadermes stimu intenso, som i stedet er en serum, som styrker øjenvipperne og øger væksten af hårrødderne. En serum jeg derfor har brugt om aftenen, når jeg har taget min make-up af.

udarbejdet i samarbejde med billigvoks

2 kommentarer

 • Lizett

  Men hvad synes du så om produkterne ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joanna Nielsen

   Jeg skriver i blogindlægget at jeg har fået længere øjenvipper, så jeg synes godt om dem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CURRENT CRAVINGS