EN NY LIVSSTIL

CURRENT CRAVINGS

acne-collagecarin wester jacket / pieces totebag / stine a necklace / acne daxon boots / acne velocite jacket

Pt. har jeg lyst til at smide alt mit tøj ud (okay lige pånær et par enkelte styles), og så skifte hele garderoben ud. Men hvem har ikke det? Jeg overvejer stærkt at købe den fine Carin Wester jakke, som faktisk er sat helt ned fra 3400 til 1200 kr. Dog ville det også være lækkert med et par nye støvler, den fine halskæde fra Stine A eller Velocite jakken fra Acne, som jeg længe har sukket over!

translation: i wish I could through all my clothes away and buy a hole new wardrobe (except a few style of cause!). I’ve been thinking about buying the cool bomber jacket from Carin Wester, which is on sale right now. But there is way to many things, that I’m craving about right now. Maybe I should by a new pair of boots too?

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN NY LIVSSTIL