PRETTY PLEASE

WANT OF THE WEEK

adidas-honey-whiteadidas honey white // adidas stan smith

Jeg havde lige sat mig for, at bestille et par adidas stan smith sneaks sidst på måneden, men igår faldt jeg tilfældigvis så over disse hvide honey 2.0 white trainers fra adidas og jeg er solgt og samtidig i et dilemme (first world blogger problems), men altså de er jo begge pæne. Måske burde jeg bare gå efter noget nyt og spændende, hvilket de hvide honey trainers bestemt er. Fik jeg sagt de kun koster 528? Det går jo lige i mit SU hjerte!

   

3 kommentarer

 • Julie

  Ellers har H&M også et fint bud, som mit SU hjerter bedre kan lide

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Wow! Er helt vild med Adidas honey White, de er da for cool. 🙂 havde ellers tænk mig at købe et par helt hvide Vans old skool. Men nu er jeg blevet i tvivl. Begge par ligger nemlig i samme prisklasse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Synes klart du skal tage Adidas honey white, de er vildt fede!! Synes Stan Smith er blevet alt for hypede og mainstreame. Tak for tippet btw 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

PRETTY PLEASE